Sändaren smygstartar 30-årsfirande på Hönö

Sändarens chefredaktör Robert Tjernberg och Verbums vd Annika Waldenström. Foto: Arkiv och Nora Lorek

Sändaren smygstartar sitt 30-årsfirande med kaffe, glass och bra prenumerationserbjudanden under Hönökonferensen.

På lördag kommer också vår chefredaktör Robert Tjernberg att delta i ett panelsamtal om Frikyrkans historia.

Sändaren har de senaste åren ökat sin närvaro vid Hönökonferensen, men inte någon gång tidigare kommer det att vara så tydligt som i år.

– Från onsdag är säljare på plats för att dela ut tidningar, glasskuponger och toppen­erbjudanden för nya prenumeranter. På torsdag kommer vi dessutom att ha en kaffemoped på plats för att bjuda på kaffe i hamnområdet, berättar chef­redaktör Robert Tjernberg.

Rapporterar från Hönökonferensen

Både han och Sändarens ägarbolag Verbums vd, Annika Waldenström, kommer vara på plats under veckan för att både rapportera från konferensen liksom prata med läsare.

På lördag, i samband med att Tjernberg deltar i ett panelsamtal tillsammans med en av konferensens huvudtalare, Fredrik Lignell, om filmen Frikyrkans historia, kommer Sändaren dessutom bjuda på mjukglass strax innan för att uppmärksamma att tidningen senare i år firar 30 år sedan sammanslagningen av Svensk Veckotidning och Veckoposten.

Se filmen "Frikyrkans historia" till rabatterat pris

– Vi kände att när vi äntligen ges möjligheten att träffas så här efter pandemiåren och det sammanfaller med vårt jubileum måste vi göra nåt lite extra, ­säger Tjernberg.

För den som inte sett filmen Frikyrkans historia går det för sändarenläsare att under hela juli hyra filmen som privatperson, något som tidigare inte varit möjligt.

– På Sändarens hemsida finns en länk med instruktioner. Jag är väldigt glad över att få samtala om denna dokumentär över en av Sveriges viktigaste rörelser och tycker att alla, inte minst de som står i detta arv, borde se den.

Hönökonferensen går också att ta del av via webben på ­honokonferensen.se

 

0 Kommentarer

LÄGG TILL NY KOMMENTAR

Grundläggande

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <ul type> <ol start type> <li> <p> <br> <a href hreflang>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Missing filter. All text is removed

kommentarer

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <br> <p> <strong> <em> <a href> <ul> <li> <ol> <blockquote> <img src alt data-entity-type data-entity-uuid>
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Filtered HTML

  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA

 

Till minne