Du behövs för framtidens Sändaren

Robert Tjernberg

Robert Tjernberg, chefredaktör Sändaren.  Foto:  Mikael M Johansson

Om några veckor kommer beskedet som som får en avgörande betydelse för Sändarens framtid som tidning.

Det enda vi kan vara säkra på är att vi går emot ekonomiskt tuffare tider, att vi kommer behöva se över hur vi ska fortsätta göra vår journalistik så tillgänglig som möjligt – och att vi kommer behöva DIG som läser detta mer nu än någonsin.

Kristen veckotidning

Med det kommande nya mediestödet dras presstöds­benet undan rejält – och succesivt alltmer – för kristna tidningar. Eftersom Sändaren varken är en dagstidning i print eller en lokal veckotidning, utan en kristen veckotidning ligger vi inte särskilt högt på mediestöds­prioriteringen.
   Men vi tror att vi har en viktig roll att fylla som en kristen ­kanal med fokus på de delar av samhället som redan nu är ­dåligt bevakade, och lär bli ännu sämre bevakade när medie­stödets lie gått fram.

Överväg en prenumeration

Håller du med oss skulle jag vilja be dig att överväga en ­prenumeration om du inte har en sådan, eller ge bort en ­prenumeration till någon som ännu inte har.
   Numera kan man få Sändaren också enbart digitalt vilket gör det mer hållbart och hjälper oss i omställningen att göra vår digitala del ännu mer väluppdaterad.
I dag är vi mer än bara en veckotidning. Vi gör poddar, nyhetsbrev, är mer aktiva i samhälls­diskussionen och har en uppdaterad sajt. För vi tror att den kristna rösten behövs. Kanske särskilt i vår tid.
   Hoppas att du håller med. Tack för att du läst ända hit, och tack för att vi gör Sändaren tillsammans!

Robert Tjernberg
chefredaktör

0 Kommentarer

LÄGG TILL NY KOMMENTAR

Grundläggande

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <ul type> <ol start type> <li> <p> <br> <a href hreflang>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Missing filter. All text is removed

kommentarer

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <br> <p> <strong> <em> <a href> <ul> <li> <ol> <blockquote> <img src alt data-entity-type data-entity-uuid>
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Filtered HTML

  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA

 

Till minne