Människoälskare — med kompetens inom personaladministration och ekonomi

Sista ansökningsdag: 2022-10-30

Att arbeta med personal- och ekonomifrågor på Svf är så mycket mer än lönehantering och kundreskontra. Varje dag innebär möten med både personal och kursdeltagare, vi är varandras backup och tar aktivt del i arbetslagets vardag. Tjänsten ingår i skolans administrationsgrupp, där ekonomiansvarig är arbetsledare och skolchef/rektor är din chef. 

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området. Men minst lika viktigt är att du tycker om att jobba med människor, har social kompetens, är flexibel och trivs med många bollar i luften. Du har mycket kontakter med både personal och kursdeltagare. 

Du har goda kunskaper i löneprogram, bokföringsprogram och Officepaketet (Excel och Word). Erfarenhet av arbete inom området är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete och engagemang inom civilsamhället. Vi förväntar oss att du delar skolans värdegrund. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100%, med sex månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ekonomiansvarig Carina Rydberg. Skolchef/rektor är Anders Georgsson. Facklig representant Vision är Ewa Ericsson. Skolans tel vxl är 036-30 69 00. Ansökan med personligt brev och CV skickar du till nypajobbet@svf.fhsk.se. I ämnesraden skriver du ”personaladministratör/ekonomiassistent”. Sista ansökningsdag är 30 oktober 2022, vi behandlar inkomna ansökningar löpande.