Equmeniakyrkan Storsjöstrand söker ungdomsledare inför hösten 2022

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Equmeniakyrkan Storsjöstrand finns i Vårgårda kommun i Västergötland. Vi finns mitt i en levande och vacker landsbygd mellan Vårgårda och Alingsås.
Församlingen består idag av ca 255 medlemmar och det finns ett rikt barn- och ungdomsarbete. Vi är en alla åldrars kyrka. Församlingen bedriver församlingsgrundande arbete i Borås. Vår nuvarande ungdomsledare kommer efter sommaren att avsluta sin anställning och vi söker efterträdare på 100-150%.
Vi söker dig som vill:
    •    -  vara med och forma ungdomar till Jesu lärjungar
    •    -  vara en ledare för och med våra frivilliga ledare
    •    -  undervisa, förkunna och inspirera ungdomar

Vi tänker att prioritet för tjänsten är att arbeta med ungdomar i åldern 12-25 år, du är spindeln i nätet, du gillar att hänga med ungdomar och vara en förebild i tro och liv för dem. Du är initiativrik och planerar gärna ungdomsmöten, bönegrupper och andra events som för visionen framåt. Du utmanar gärna ungdomar att ta nya steg i livet tillsammans med Jesus. Du tycker evangelisation är viktigt.

Du får i tjänsten också möjlighet att samarbeta med många andra ungdomsledare i vår kommun. I Vårgårda med grannkommuner finns ca 10 st ungdomsledare som regelbundet möts. Vi planerar och genomför varje år tillsammans flertalet större arrangemang och läger, t ex tonårslägret EXPLORE vecka 26 varje år, Branäslägret vid nyår, tonårsbibelskola på hösten med mera.

I tjänsten samarbetar du med församlingens pastorer och handleds av dem. Du samarbetar och finns med i Ungdomsrådet i Equmenia Storsjöstrand.

Läs mer om oss på www.storsjostrand.com

Tjänsten är på 100%. Det finns också möjlighet att två personer söker och delar två 75% tjänster. Tillträde 1 september 2022 eller efter överenskommelse. Ansökan senast 31 maj. Du ansöker genom att skriva ett personligt brev, där du beskriver vem du är och varför du vill ha jobbet. Mejla brevet till gustaf@storsjostrand.com, Välkommen med din ansökan och Gud välsigne Dig!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta:

Gustaf Danielsson, pastor 070-258 57 54 gustaf@storsjostrand.com

Fredrik Davidsson, ordförande 072-226 40 40 fredrik@davidssonsbygg.se