Kinna missionsförsamling söker en pastor och församlingsföreståndare

Sista ansökningsdag: 2022-02-10

Vi söker pastor och föreståndare som vill leda, predika och undervisa tillsammans i församlingen. Du som vill göra Jesus Kristus känd, trodd, älskad och efterföljd. Ge stöd och inspiration genom att stötta våra olika arbetsteam. Vi ser gärna att du har ett stort hjärta för barn och ungdomar. Samt att du vill arbeta med diakonalt utåtriktat arbete.

Du behöver ha teologisk utbildning. Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning. Men vi är öppna för att diskutera något lägre tjänstgöringsgrad.

Vi önskar bli fler som delar gemenskapen, tron och vardagen. I gemenskap med varandra verkar den helige Ande och kallar oss och ger oss kraft till tjänst. I vår nära omvärld finns stora behov som vi som församling kan och bör möta genom att vara resurs för våra medmänniskor. I församlingen finns många gåvor som vi vill utveckla och växa i, tillsammans med dig. Församlingens diakonala verktyg består av Öppen kyrka och Förrådshuset. 

Församlingen arbetar tillsammans med övriga kyrkor i kommunen i bland annat ungdomsarbete och gemensamma gudstjänster. Vi har i församlingen ett rikt sång och musikliv samt har en lång tradition av scouting. 

Vi vill ha din ansökan senast 2022-02-10, men vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan bestående av CV, personligt brev och referenser digitalt till 

ordförande Johan Lundin. Mejladress: johan.lundin@kinnamissionskyrka.nu

För ytterligare upplysningar kontakta Johan Lundin, Tel: 073-6673038