Hela människan söker Logistiskansvarig för secondhandverksamheten

Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Ledig tjänst: Ansvarig för gåvo-/varuflöden inom secondhandverksamheten

Publicerad 4 november, 2021

Vill du vara med och utveckla vårt sociala företag och våra secondhand butiker?

Du gillar utmaningar och är nyfiken och vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du får möjlighet att tillsammans med oss vara med och forma denna nya tjänst.

Du brinner både för att stötta människor i utsatta livssituationer och tillsammans med dem bidra till utveckling och växt. Vi utgår alltid från individens förutsättningar när vi planerar vårt arbete. Du brinner också för att utveckla vårt företagande och logistikarbete.

Idag har vi två secondhandbutiker, en social livsmedelsbutik och ett lager.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med verksamhetsansvarige för vårt sociala företagande utvecklar du vår affärsverksamhet, både befintliga och nya. Du kommer att fokusera på att utveckla och utöka vårt nätverk för att på så sätt öka gåvointaget. Du kommer ha ansvar för vår insamling av varor/gåvor från privatpersoner, matbutiker och insamling via SRV återvinning. Dessutom planera och styra vår transportavdelning idag tre lastbilar. Du har ett ansvar för att logistik och lagerhantering fungerar så att våra butiker är välfyllda.

Du kommer arbeta nära våra samordnare och handledare i butiker och lager. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samverka med andra. Hos oss arbetar/arbetstränar människor i rehabilitering och personer som har olika former av anpassningar i sitt arbete.

Du har erfarenhet av arbetsledning och att arbeta i lager och butik. Du har arbetat med planering och organisering av företag, verksamheter och projekt.

I tjänsten ingår att ha personalansvar.

Du delar vår värdegrund och ser dig som en del av vårt sociala arbete. Vi ser det som en merit att du är medlem och engagerad i en kyrka/församling.

OM OSS

Hela Människan är kyrkornas gemensamma sociala arbete i Huddinge, Botkyrka och Salem och har funnits här sedan 1980. Vi har elva lokala kyrkor som huvudmän. Vi arbetar för att skapa resurser för vårt gemensamma uppdrag.

Vi vill göra skillnad för och tillsammans med människor i utsatta livssituationer. På ett omsorgsfullt sätt bidrar vi till att människor kan växa och utvecklas.

Vi utgår ifrån en kristen människosyn och tron på alla människor lika värde och rätten till ett värdigt liv. Vi är en organisation i ständig utveckling med nyfikenhet och lyhördhet på omvärldens behov och ställer om snabbt när det behövs. Genom stöd och gemenskap fokuserar vi på det positiva och framhåller det friska och fungerande. Vi ser till HELA människan.

Vi ser ett samhälle där fattigdom, hemlöshet, missbruk och annan social utsatthet ökar och där mänskliga rättigheter och barnkonventionen sätts på undantag. Därför arbetar vi för varaktiga och långsiktiga förändringar i samhället. Vi deltar aktivt i nätverk, partnerskap och i samhällsdebatten där vi bidrar med vår vardagskunskap och lokala närvaro.

Vi har lång erfarenhet av att möta människor i hemlöshet, aktivt missbruk, psykisk ohälsa och ensamhet. Därför erbjuder vi mötesplatser, stöd och gemenskap där vi ser människan som människa.

Vårt sociala företagande bidrar till ett inkluderande och hållbart samhälle. Därför bedriver vi bland annat secondhandbutiker, social livsmedelsbutik och matbank. Här skapar vi anställningar och erbjuder arbetsträning och praktisk handledning.

Genom att samarbeta med olika partners vill vi öka förutsättningarna och skapa varaktig förändring för barn, ungdom och familj i utsatthet kopplat till droger, fattigdom och kriminella miljöer. Vi vill kämpa för att våra barn och ungdomar ska få växa upp i ett generöst samhälle med framtidstro och hopp om ett bättre liv.

LÖN, ERSÄTTNING OCH FÖRMÅNER

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 100 % och din placering blir i huvudsak i våra lokaler på Mekanikervägen 4, Tullinge. Tillträde efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal via Arbetsgivaralliansen, branschavtal Vård och omsorg.

Tjänsten förutsätter B-körkort, att du talar god svenska och har datavana

Vi erbjuder dig även egen utveckling och delaktighet med stor möjlighet att påverka ditt arbete. Vi fortbildar kontinuerligt och vid behov utbildar vi dig också i våra metoder och arbetssätt.

Vi hoppas du vill anta utmaningen att tillsammans med oss göra skillnad lokalt.

ANSÖKAN

Ansökan med personligt brev och CV skickas via e-post till hbs-ansokan1@helamanniskan.se.
Märk ansökan med Ansvarig för gåvo-varuflöden.

För information om tjänsten kan du kontakta:
* Ylva Darnald (Verksamhetsansvarig socialt företagande) 08-534 709 44
* Lauretta Gfrörer (HR-chef), 08 534 709 42
* Mats Wåhleman (verksamhetschef), 08 534 709 41

Vi vill ha din ansökan senast 10 december. Vi prövar ansökningarna kontinuerligt.