Åsberg, Olsson och Sändaren ute och cyklar på farliga vägar

Gardell tänker inte tillräckligt långt, skriver Rodney Åsberg och Ingemar Olsson. Då vill jag påstå att de och Sändaren också är ute och cyklar! Antingen kan de inte läsa statistik eller också vill de vilseleda. De skriver att vi 2016 tar emot 60 000 asylsökande. Verkliga siffran kommer att bli under 30 000,  just nu 26 929, 1/12. Den lägsta siffran sedan 2009, detta medan vi fått flera miljoner fler flyktingar under året. Hela artikeln är ett angrepp på människor i nöd som griper efter ett halmstrå. Inget bra halmstrå/ flyktingsmugglare, men vem skulle avstå när Europa är stängt och 30 000 kronor har faktiskt de flesta människor möjlighet att samla ihop från släkt och vänner, så detta är igen rikemansflykt. Det är vanliga Svenssons som griper det enda hopp de ser och det ska vi ondgöra oss över! Tryggheten i det turkiska flyktinglägret kan nog också ifrågasättas. Framtidsutsikterna för en familj som stannar där är nog inte särskilt ljusa.

Ingemar hänvisar att vi ska ta emot kvotflyktingar! Sveriges riksdag och regering har beslutat höja antalet kvotflyktingar till ”fantastiska” 5000, men inte förrän 2018. I år är det 1900 som vi kanske kommer att ta emot, men vi är inte där än.

Skäms, Sändaren och Ingemar Olsson. Desinformation är ett livsfarligt redskap.

Polisen i Skåne har börjat använda socialförvaltning, skola med mera för att få tag på ungdomar som gömmer sig. På nyheterna intervjuades en polis om detta. Han uttryckte sina förhoppningar att de på så sätt ska lyckats få tag på flera gömda. Är de så Sverige ska se ut? Vi måste ropa och agera.

Och nog skäms jag över alla som dör på Medelhavet, nog frågar jag mig vad Gud i himlen ska säga om oss rika européer som tiger och samtycker till stängda gränser. Gud förbarma dig över oss!

,

LÄGG TILL NY KOMMENTAR

Grundläggande

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <ul type> <ol start type> <li> <p> <br> <a href hreflang>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Missing filter. All text is removed

kommentarer

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <br> <p> <strong> <em> <a href> <ul> <li> <ol> <blockquote> <img src alt data-entity-type data-entity-uuid>
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Filtered HTML

  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
Thorsten Schütte
I sak håller jag med Dig, Hans, vilket ju framgår av min replik bredvid Din. Men inte är Sändaren ute och cyklar. Budbäraren ska inte skjutas och det ska vara högt i tak i min samfundstidning och husorgan. Det är ju bra att en klargörande diskussion och replikskifte har satts i gång och är det något de invandringskritiska älskar att hacka på så är det ju att man idkar självcensur och bara låter det - hemska, missbrukade och slitna uttryck, men ändå - politiskt korrekta komma till tals.