Nyheter

Nyhet

Visar 1-10 av 1106 artiklar
 • Socialdemokraterna är riksdagens nya vågmästare. Alla säger att det är Sverigedemokraterna. Men det stämmer inte, om man håller sig till vad begreppet brukar stå för, skriver Sändarens förre chefredaktör Anders Mellbourn i denna analys av riksdagsvalet.
  15 september kl 20:08 > Nyhet > 1 kommentar
 • Svenskarnas givmildhet fortsätter att växa.
  12 september kl 10:21 > Nyhet
 • Konflikten i Gaza är över — vapenvilan ser ut att hålla. Tills vidare. Men kriget har kostat 2 100 palestinier, 64 israeliska soldater och fem civila, livet. Det senaste israeliska utspelet om nya bosättningar på Västbanken, hotar att undergräva den sköra freden.
  9 september kl 14:25 > Nyhet
 • I dag, måndag eftermiddag klockan fem, kommer en majoritet av landets kyrkoledare att finnas på plats i Storkyrkan, Stockholm för att visa solidaritet med kristna i Syrien och Irak. Bland deltagarna finns också Kung Karl XVI Gustav.
  8 september kl 11:11 > Nyhet
 • Patric Forsling är inne på sitt sjätte år som Equmenias generalsekreterare och meddelade i helgen styrelsen att han inte väljer att förlänga sitt förordnande.
  2 september kl 15:37 > Nyhet
 • Genom att ta emot flyktingar bygger vi ett starkare samhälle. Det kommer inte bara att vara enkelt, men det är långsiktigt klokt att öppna dörrarna för människor som behöver skydd. Det sa statsminister Fredrik Reinfeldt när han talade i den sista partiledarutfrågningen under Vårgårda möte.
  29 augusti kl 23:50 > Nyhet
 • Utfrågningen av Jimmie Åkesson i Vårgårda möte kom inte oväntat att till stor del handla om flyktingar. Sverigedemokraternas partiledare sa sig hellre vilja hjälpa pensionärer som riskerar att dö av svält i Sverige än flyktingar som vill komma hit.
  28 augusti kl 23:29 > Nyhet
 • - Gudstron är en fantastisk drivkraft till att göra stora insatser för samhället. Men det går inte att göra politik av trosfrågor. Det sa Kristdemokraternas partiledare, Göran Hägglund, när han på onsdagskvällen gästade Vårgårda möte.
  27 augusti kl 22:59 > Nyhet
 • Sönderskjutna boningshus och skändade kyrkor och moskéer. Förödelsen i den syriska staden Malula är stor. Pastor Emanuel Furbacken besökte Malula i förra veckan och mötte kyrkliga företrädare som berättade om det enorma hjälpbehovet.
  26 augusti kl 14:59 > Nyhet
 • Organisationen Open Doors Sverige uppmanar Sveriges kyrkor att låta gudstjänsten nu på söndag bli till en bönedag för Irak.
  21 augusti kl 14:37 > Nyhet

Sidor

Senaste nytt

Topplistan