Nyheter

Nyhet

Visar 1-10 av 1099 artiklar
 • - Gudstron är en fantastisk drivkraft till att göra stora insatser för samhället. Men det går inte att göra politik av trosfrågor. Det sa Kristdemokraternas partiledare, Göran Hägglund, när han på onsdagskvällen gästade Vårgårda möte.
  27 augusti kl 22:59 > Nyhet
 • Sönderskjutna boningshus och skändade kyrkor och moskéer. Förödelsen i den syriska staden Malula är stor. Pastor Emanuel Furbacken besökte Malula i förra veckan och mötte kyrkliga företrädare som berättade om det enorma hjälpbehovet.
  26 augusti kl 14:59 > Nyhet
 • Organisationen Open Doors Sverige uppmanar Sveriges kyrkor att låta gudstjänsten nu på söndag bli till en bönedag för Irak.
  21 augusti kl 14:37 > Nyhet
 • Det blev publikrekord när Socialdemokraternas Stefan Löfven utfrågades på Vårgårda möte. Om kallelsen, vilan hos dem man älskar, ett rättvisare samhälle och optimistisk framtidstro, handlade samtalet.
  20 augusti kl 23:09 > Nyhet
 • På fem månader har 1 145 människor dött i ebolaepidemin, enligt Världshälsoorganisationen. För att förhindra att fler blir smittade har alla skolor i Liberias huvudstad Monrovia stängda. - Vi är i ett 90-dagars undantagstillstånd, säger Helen Roberts-Evans som arbetar med de skolor som Metodistkyrkan driver.
  19 augusti kl 15:04 > Nyhet
 • Miljöpartiets fokus på miljö- och solidaritetsfrågor har lockat kristna väljare till partiet och gjort det till det populäraste partiet bland landets präster. - Det är frågor som är viktiga för kyrkan, sa Gustav Fridolin som gästade Vårgårda möte under söndagskvällen.
  17 augusti kl 22:33 > Nyhet > 1 kommentar
 • Annie Lööf trivdes med formatet på Vårgårda möte. – Valrörelsen handlar så mycket om ord mot ord, hårda debatter och pajkastning. Här finns det plats för ett helt annat perspektiv, sa hon vid kvällens utfrågning.
  15 augusti kl 21:38 > Nyhet > 1 kommentar
 • Opinionssiffrorna till trots höll Jan Björklund fortfarande öppet för valresultatet när han idag besökte Vårgårda möte. - Två miljoner människor har fortfarande inte bestämt hur man ska rösta, det finns inga tvärsäkra profetior som kan ändra på det, sa han till Sändaren.
  14 augusti kl 22:27 > Nyhet
 • Sven Ohm, som var en av Svenska Baptistsamfundets förgrundsgestalter, är död. Han avled efter en fallolycka 13 augusti och minns nu av många som en mycket engagerad och varm person med ett stort hjärta.
  14 augusti kl 13:09 > Nyhet > 2 kommentarer
 • Påven Franciskus har inlett sin femdagars-vistelse i Sydkorea. Det är det första påvliga besöket i Asien på 15 år och en del i Vatikanens strategi att värva fler anhängare i den folkrika världsdelen.
  14 augusti kl 10:36 > Nyhet

Sidor

Topplistan